Over ons

Micasa Design is hét grafisch ontwerpbureau dat met je mee denkt, dat inspireert en dat vorm geeft aan je (nieuwe) huisstijl, promotiemateriaal, websites, bedrijfsfilms, evenementen en aan alles waarvan jij vindt dat het anders of beter kan.

De wens van de opdrachtgever staat centraal, daar stemmen we onze activiteiten op af. Flexibel, nuchter en doelgericht helpen we je naar het beste eindproduct. ‘Kan niet’ of ‘lukt niet’ komt niet in ons woordenboek voor. We zijn een one-stop-shop wat dat betreft. We streven naar maximale kwaliteit in de grafische vormgeving en in de uitvoering. Van concept tot eindresultaat. En met succes. Tevreden relaties zijn immers je beste ambassadeurs.

We bieden creatieve oplossingen aan voor elk budget en elk doel. Kwaliteit leveren we aan iedereen. Dat is zeker! Er zijn mogelijkheden genoeg om creatief om te gaan met de beschikbare middelen om het maximale te bereiken voor jouw eindproduct. Alles in verhouding.

En voor elk doel. Inleving is de kracht van de vertaling naar een creatief concept of grafisch ontwerp. Elke branche of doelgroep heeft zijn charmes, waar we graag samen die vertaling voor maken. Samen met jou, want jouw kennis van de markt en je doelgroep en ons creatief vermogen om in te leven, geven de juiste inspiratie voor de grafische communicatie.

Aanmelden voor de nieuwsbrief