Over ons

Over ons - Micasa Design verstaat de kunst om uw organisatie op een opvallende manier te presenteren. Wij werken samen met enthousiaste collega's die vakmanschap weten te combineren met visie en durf...

Ontdek de kracht van professionele vormgeving. Vraag ons een concreet voorstel uit te werken om de huisstijl van uw organisatie te vertalen in concrete uitingen. Of het nu gaat om een reclamebord, gevelreclame, autobelettering, logo, visitekaartje of een spandoek. Wij zijn van alle markten thuis.

ONTWERP - U mag rekenen op onze creativiteit om uw reclame op een opvallende manier te verwerken in visuele uitingen, binnen en buiten de muren van uw bedrijfspand.

PRODUCTIE - U mag vertrouwen op onze professionaliteit als het gaat om uitgebreide service en de productie van kwalitatief hoogwaardige producten. Duurzaam materiaalgebruik en spaarzaam energieverbruik zijn een vanzelfsprekendheid.

MONTAGE - Wij werken samen met vakbekwame mensen die zorgen voor snelle en adequate montage van alle door Micasa Design ontwikkelde uitingen.

NIEUW! 3D Visuals en video-animatie

Sinds kort maken wij ook 3D Visuals (Artist Impressions en video-animaties) van nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten in alle fasen van het (ver)bouwproces. Ook een Virtual Reality ervaring behoort tot de diensten die wij leveren. Neem hiervoor eens een kijkje op onze nieuwe website : www.inceptumdesign.nl.