Over ons

Micasa Design, dé creatieve reclamemakers die met je mee denken, dat inspireert en dat vorm geeft aan alles op het gebied van reclame en aan alles waarvan jij vindt dat het anders of beter kan.

De wens van de opdrachtgever staat centraal, daar stemmen we onze activiteiten op af. Flexibel, nuchter en doelgericht helpen we je naar het beste eindproduct. We streven naar maximale kwaliteit in de grafische vormgeving en in de uitvoering. Van concept tot eindresultaat. En met succes. Tevreden relaties zijn immers je beste ambassadeurs. We bieden creatieve oplossingen aan voor elk budget en elk doel. Kwaliteit leveren we aan iedereen. Dat is zeker! Er zijn mogelijkheden genoeg om creatief om te gaan met de beschikbare middelen om het maximale te bereiken voor het eindproduct. Alles in verhouding en voor elk doel. Inleving is de kracht van de vertaling naar een creatief concept of grafisch ontwerp. Samen met jou, want jouw kennis van de markt en je doelgroep en ons creatief vermogen om in te leven, geven de juiste inspiratie voor de grafische communicatie.

 

 

NIEUW! 3D Visuals en video-animatie

Sinds kort maken wij ook 3D Visuals (Artist Impressions en video-animaties) van nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten in alle fasen van het (ver)bouwproces. Ook een Virtual Reality ervaring behoort tot de diensten die wij leveren. Neem hiervoor eens een kijkje op onze nieuwe website : www.inceptumdesign.nl.