Nieuws

Wijndoos in uw eigen huisstijl?

woensdag 18 oktober 2017
Een goede fles wijn vraagt om een mooie verpakking. Een stevige wijndoos die er goed uitziet en ook nog eens betaalbaar is. Eens een keer geen houten wijnkistje of een papieren zak, maar wijndozen passend in uw huisstijl en voorzien van uw logo. Wij hebben een kartonnen wijnverpakking die u naar eigen ontwerp en logo door ons kunt laten produceren. Laat het weten als u geïnteresseerd bent!

Kerstkaarten met logo?

woensdag 18 oktober 2017
Wil je graag het logo van je bedrijf op je kerstkaart? Dat is een goede keuze! Een bedrijfslogo geeft de kerstkaart een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat de ontvangers direct weten van wie de kaart afkomstig is. De kerstkaart is een mooie manier om je bedrijf nog eens onder de aandacht te brengen of om je medewerkers te bedanken voor hun inzet. Vraag eens naar de mogelijkheden die wij op het gebied van ontwerp en gepersonaliseerd drukken van uw kerstkaart voor u kunnen betekenen.

Unieke geboortekaartjes of trouwkaarten

donderdag 17 december 2015
Gaan jullie trouwen? Of verwacht je een kindje? Gefeliciteerd! Wat een spannende tijd. Een periode waarin er veel geregeld moet worden, want je wilt natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zulke bijzondere gebeurtenissen vragen om het perfecte kaartje. Bij Micasa Design kunt u dan hiervoor terecht. Micasa Design is het adres voor de mooie, hippe en originele aankondiging van jullie huwelijk of de geboorte van jullie kindje(s).

Aanmelden voor de nieuwsbrief